Vi lever (fint) med MCADD

MCADD er alvorligt - men det er også hverdag
Vi tager MCADD alvorligt og overholder reglerne for kost og faste. Men samtidig er det jo i de fleste familier også blevet helt almindelig hverdag. Når man kigger på MCADD-børn, kigger man jo - for de allerflestes vedkommende - på børn, som gør alt det "de skal": De vokser, leger, bliver sure, synger, spiser aftensmad, vil ikke sove, griner, får gode venner og hælder mælk ud over det hele. Og det er jo beroligende!
 
Måske er forældrene meget mere fokuserede på mad og en anelse mere bekymrede. Fordi vi har taget ansvaret for barnets ve og vel på os. Men samtidig har både børnene og vi det jo fint det allermeste af tiden. Læs fortællinger om børn med MCADD for at få glimt af andre familiers hverdag med MCADD.
 
Du er også velkommen til at kontakte MCADD-foreningen, hvis du vil i kontakt med en familie i din region.
Ovenfor ser du billeder fra årsmødet 2015, hvor børnene blev underholdt, mens forældrene fik foredrag af læge Allan M. Lund - og hvor der bagefter var tid til at netværke, udveksle erfaringer, høre om den lokale natur på stedet, fiske, lege, ride osv. Det var en dejlig dag for både MCADD-børn og deres voksne.

Fortællinger om børnene
Under punktet til venstre kan du med tiden se flere billeder af vores skønne børn - og læse om, hvordan hverdagen med MCADD former sig i andre familier. Hvis du også vil bidrage med et billede og en (kort) historie fra jeres familie, er du meget velkommen til at sende det til foreningens webmaster.
 
Kageopskrifter
Du finder også fedtfattige opskrifter, som måske i en snæver vending kan gøre det til en hyggeligere hverdag - også for MCADD-børn. Bidrag endelig med opskrifter af flere genrer!
 
Tips ... måske rejsetips?
Vi forestiller os også, at man her kan dele andre tips, fx rejsetips: hvor er det smart at rejse hen med MCADD-børn - og hvilke forholdsregler skal man tage?
 
Har I gjort noget, andre kan lære af (godt som skidt) i hverdagen med MCADD, vil vi gerne høre fra jer. Skriv til foreningens webmaster.
 
 Fra årsmødet 2015, taget af Camilla Bruhn
MCADD-foreningen