Banankager

Banankage

350 gram moset banan
100 gram revet kartoffel
4 æg
120 gram sukker
1 spsk. Rapsolie
1 tsk. Bagepulver
Evt. Rosiner

Med en fedtenergiprocent på kun 17,5 er der plads til at putte lidt chokoladestykker i.

Pisk æg og sukker, til det bliver skummende. Rør resten af ingredienserne i. Bages i springform. Ca. 35-45 minutter v. 200 grader. Mærk med en tændstik, om kagen er gennembagt. Hvis der hænger dej på, skal kagen have mere tid.

Banankage 2

2-3 mosede bananer
150g havregryn
150g mel
3 gulerødder
2 spsk honning
1 æg
1/2 tsk salt
8 g bagepulver
1 tsk vanillesukker
4 spsk æblemos
4 spsk rosiner
1/2 tsk kanel
1/2 tsk stødt nelliker
1/2 tsk stødt ingefær
lidt mælk

Samme fremgangsmåde som ved banankagen ovenfor. Bages 45 min. ved 180 grader.