Deltag i Sjældne-dagen 29/2

Sjældne-dagen er en international opmærksomhedsdag for sjældne sygdomme og handicap, der siden 2008 er blevet fejret på den sidste dag i februar. I Danmark markeres dagen stort hver fjerde år, når skudåret bringer den ægte sjældne dato – den 29. februar – med sig.

Formål: Opmærksomhed og fællesskab
Formålet med Sjældne-dagen er først og fremmest at skabe opmærksomhed omkring sjældne sygdomme. Dette er både i forhold til den brede offentlighed og i forhold til politikere og beslutningstagere. Et andet vigtigt aspekt af dagen er også, at mennesker med sjældne sygdomme får mulighed for at mødes og danne fællesskaber.

Sjældne-march for alle med interesse for sjældne sygdomme og handicap
Kl. 15.45 inviterer Sjældne Diagnoser til Sjældne-march. Vi starter med ‘opvarmning’ kl. 16.00 på Christiansborg Slotsplads og går afsted mod Rådhuspladsen kl. 16.15. Vi forventer, at marchen slutter kl. 16.45. Det kræver ikke tilmelding af deltage, men du kan tilkendegive din interesse for at deltage på denne facebookbegivenhed.

Fællesarrangement i Industriens Hus kl. 17-18
Efter marchen inviterer Sjældne Diagnoser til fællesarrangement, hvor vi har sammensat et program med fokus på gode oplevelser, sjove aktiviteter og hyggeligt samvær:

Velkomst v. Birthe Byskov Holm
Præmiere på Sjældne-sang
Overrækkelse af Sjældne-prisen
Aktiviteter i salen
Lån en diagnose
Farvelæg en zebra
Udstilling med foreningsportrætter
Selfiebooth
Mød Sjældne Diagnosers Helpline
Det kræver gratis billet at deltage i fællesarrangementet. Du kan reservere en her. Der er begrænsede pladser, som tildeles efter ‘først til mølle’.

Der afholdes også et Sjældne-dags arrangement i Aarhus. Det kan du læse mere om og tilmelde dig her.